|
Pakiet Całodobowy |
| Autor |
Wiadomość |
Whiteman0

Operator: Plus GSM
Soft: 7.21
Pomógł: 75 razy Wiek: 20 Dołączył: 22 Sty 2008 Posty: 942 Skąd: Przejdź do mapy
|
Wysłany: 2008-02-11, 20:50 Pakiet Całodobowy
Model telefonu: Nokia 6300/5130/3100 |
|
|
| Kod: | SKRÓCONY OPIS USŁUGI:
Każdy Użytkownik Heyah mający aktywne konto na rozmowy wychodzące, będzie mógł zakupić Usługę "Pakiet Całodobowy", polegającą na możliwości wysyłania do 7200 SMSów w godzinach 9-21 do wszystkich w Heyah lub odbycia do 240
minut rozmów w Heyah w godzinach 21-9 w ramach tygodniowej zryczałtowanej opłaty, która wynosi 5,90 zł brutto. |
Regulamin:
| Kod: | | http://heyah.pl/_files/pdf/inne/regulamin_Pakiet_Calodobowy_Heyah.pdf |
Co myślicie o tej ofercie, jest to konkurencja dla innych ofert pre-paid?
Według mnie to jest bardzo duża ilość minut/sms do wykorzystania w bardzo krótkim czasie, choć dla niektórych wykorzystanie pakietu to nie będzie trudna rzecz. Dodatkowo zostajemy ograniczeni przedziałami czasowymi dla rozmów lub sms-ów - przecież nie zawsze prowadzimy rozmowy nocą, a sms-ujemy w godzinach rannych lub popołudniowych. Dla wygody użytkownika ten pakiet powinien być rozdzielony na 2 części: sms-y oddzielnie oraz minuty oddzielnie. Jednak byłoby to zakładanie sobie pętli na szyję ponieważ wielu użytkowników skorzystało z możliwości i aktywowało sobie 1.000.000 sms-ów i kolejny pakiet sms-ów nie zdaje w tym momencie egzaminu.
Pozostaje więc nam się cieszyć z tego co nam rzucono do "korytka" i czekać aż nadejdą lepsze czasy.
Heyah ostatnio chce nas zaskoczyć promocjami typu "im więcej tym lepiej", ale czy liczy się ilość czy może jakość? |
|
|
|
|
 |
|
|
 |
dagmara.223

Operator: Heyah
|
Wysłany: 2008-02-14, 12:20
Model telefonu: 6300 |
|
|
Myślę, że to nabijanie na siłę większej liczby klientów; po co te tysiące smsów i minut jak i tak w sieci Heyah są to rzeczy bardzo tanie. Promocja nakłada się na następną promocję a i tak nie ma najważniejszego: najtańszych stawek na połączenia do innych sieci.. To by się przydało. |
|
|
|
|
 |
LeoRulez [Usunięty]
|
Wysłany: 2008-02-14, 12:29
|
|
|
Otoz to co napisala dagmara.223
Nadmienic jeszcze trzeba, ze to obie strony musza miec telefon w Heyah i pomnozyc razy liczbe tygodni w miesiacu i daje to calkiem spore koszty, pozatym heyah to pionek na rynku motlochow i wiele abonnentow to nie maja.
Tymbardziej komu sie chce dzwonic i po co o takich porach?
Do mnie to nie przemawia tymbardziej, ze trzeba sie przesiasc na pre-paid a to szalenie niewygodne i niekorzystne a i pieniadze podejrzewam podobne przy gorszych warunkach niz abonament. |
|
|
|
|
 |
ashantishake

Operator: Heyah
|
Wysłany: 2008-05-10, 23:22
Model telefonu: 6300 |
|
|
ja właśnie dzwonie w takich godzinach i dla mnie to jest bardzo ale to bardzo opłacalne i wykupuje ten pakiet ze względu na rozmowy |
|
|
|
|
 |
|
|